VIDEO: Zipline Boracay

Salam,

Dah lama NK tak update apa-apa dalam blog ni.. Sampai NK sendiri pun terlupa kewujudan blog ni… Hahaha.. Ni NK nak showoff lagi video 1st buat Zipline di Boracay.

Dengan 620 meter panjang, permandangan yang awesome dan pembantu yang terbaik..ย  boleh dikatakan ini satu pengalaman yang berharga buat NK.. Ye la selama ni tengok orang lain buat kat Youtube je kan.. Ni NK merasa sendiri kegayatan terbang seperti superman. Ok kepada yang plan nak ke Boracay, Zipline ini terletak mount Luho.. Harga sekali terbang korang perlu bayar dalam 800peso. Kalau korang takde GoPro.. Kat situ korang bleh sewa sendiri.. Apa-apa pun NK nak cakap… benda ni memang awesome..

Layan video NK yang tak seberapa ni..

๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

1 Comment for “VIDEO: Zipline Boracay”

Meh la komen..